Hyppää pääsisältöön

Uusi musiikin suoratoistopalvelu Suomeen

Maailmanlaajuinen digitaalisen musiikin palvelu Deezer on aloittanut Suomessa.

Internet ja musiikki. // Kuva: iStockphoto

Deezer-musiikkipalvelun noin 20 miljoonaa musiikkikappaletta ovat nyt myös suomalaisten musiikkifanien saatavilla älypuhelimissa, tietokoneissa tai tableteissa. Ranskalaistaustainen Deezer tavoittaa musiikinystävät yli 182 maassa.

Deezerin musiikkikirjasto kasvaa joka viikko, ja tällä hetkellä se sisältää noin 20 miljoonaa kappaletta megatähdistä vähemmän tunnettuihin indie-artisteihin. Deezerin yli seitsemän miljoonaa aktiivista käyttäjää ovat ladanneet palveluun noin 100 miljoonaa soittolistaa yli 182 maassa. Deezeriä voi kuunnella pelkän nettiselaimen kautta, eikä se vaadi tietokoneelle erikseen asennettavaa sovellusta. Lisäksi musiikkia voi kuunnella Android-, iPhone- ja Windows 8 -puhelimilla ja tableteilla Deezer-sovelluksen kautta.

Musiikkipalvelussa työskentelee ympäri maailmaa noin 50 musiikkitoimittajaa, jotka keskittyvät uuden mielenkiintoisen musiikin löytämiseen ja esittelemiseen kuuntelijoille. Tällä hetkellä Deezer suosittelee suomalaisille kuuntelijoille muun muassa Husky Rescuen Long Lost Friend -albumia, Aivovuodon Aivovuoto-albumia, Tuomari Nurmion vastikään julkaistua Dumarit ja spuget -pitkäsoittoa sekä French Filmsin White Orchid -levyä. Soittolistoja palveluun ovat tehtailleet Disco Ensemble, Von Hertzen Brothers and levymerkki Soliti.

Lue lisää!

Lähteet: Deezer