Hyppää pääsisältöön

YleX Pitkät kalsarit maailmalla – katso kuvat!

YleX Iltapäivä on jakanut suuren suosion saavuttaneita YleX Pitkiä Kalsareita maailmalle kevään ajan lähetyksissään. Tässä kuvasatoa uskomattomista suorituksista, joihin kalsareita on käytetty.

YleX-kalsarit // Kuva: YleX

YleX Iltapäivä lanseerasi tammikuussa Juontajat poseeraavat uusissa YleX-kalsareissa - katso kuvat!, jonka jälkeen kalsareita oli saatavilla palkinnoksi muun muassa YleX Iltapäivän Rex Veritas-tietokilpailusta. Kalsarit kuitenkin saavuttivat äärimmäisen suosion, joten pöksyjä oli saatava muinkin keinoin. Kuulijat saivat lähettää Iltapäivälle hakemuksia, joissa piti tulla ilmi kalsareiden käyttötarkoitus. Pitkiä kalsareita lähetettiinkin ympäri maailmaa ja nyt on aika tarkastella mihin kaikkialle nuo sporttiset sexyhousut päätyivät.