Hyppää pääsisältöön

Tähtien älyttömimmät vaatimukset – konepistooleja ja kuristajakäärmeitä

The Sun on listannut supertähtien hurjimmat vaatimukset.

Beyonce Grammy-pystin kanssa 2013 // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Vaativimpien tähtien joukkoon mahtuvat muun muassa Beyonce, Jennifer Lopez, Britney Spears, Madonna, Marilyn Manson ja Mariah Carey.

Beyonce yllätti 02-keikkojensa järjestäjät erikoisella vaatimuksellaan. Kaunotar halusi takahuoneeseensa yli 700 euron arvoisia titaanipillejä ja käsin kaiverrettuja jääkuutioita.

Rihanna puolestaan haluaa bäkkärilleen paljon kynttilöitä, kukkia ja suuren valkoisen sohvan. Lisäksi laulajatar haluaa syödä kasoittain roskaruokaa. RiRi myös tahtoo, että kaikki huonekalut päällystetään jään sinisellä sifongilla.

Mariah Carey tarvitsee henkilön, joka heittää hänen purkkansa pois, Cristal-sampanjaa, ilmanpuhdistimia, koiranpennun ja kissanpentuja.

Madonna ei säästele hotellikuluissa, sillä popin kuningattaren mukana kiertää 200 henkilöä. Madden henkilökuntaan kuuluu muun muassa 30 turvamiestä, joogaopettaja, pyykinpesijä ja useita kokkeja. Lisäksi laulajatar haluaa pukeutumishuoneeseensa 20 puhelinlinjaa, jotta hän voi soittaa kansainvälisiä puheluita. Huoneessa on oltava myös valkoisia ja pinkkejä ruusuja ja liljoja.

Jennifer Lopez on vaatinut yksityiskonetta, hotellihuoneita varsinaiselle armeijalle stailisteja ja ainoastaan valkoista ruokaa.

Mötley Crue on vaatinut bäkkärilleen muun muassa kuristajakäärmeen, konepistoolin ja paikallisen AA-kerhon kokousaikataulun.

James Brown toivoo takahuoneeseensa kaksi alle 21-vuotiasta naista ja naisille tarkoitetun hiustenkuivaajan.

Marilyn Manson vaatii bäkkärille kaljun hampaattoman ilotytön, mikropopcornia, absinttia ja karkkia.

Britney Spearsin raiderissa on 2000 kohtaa. Listalla löytyy muun muassa kehystetty kuva prinsessa Dianasta, Mäkkärin juustohampurilaisia ilman sämpylöitä, sata kappaletta viikunoita ja luumuja sekä hammastahnaa.

P Diddy juo takahuoneessa konjakkia, sampanjaa ja vodkaa. Lisäksi hän haluaa 204 pyyhettä ja 20 saippuaa. Kaiken kukkuraksi miestä pitää kuljettaa luodinkestävällä Maybach-autolla.

Prince haluaa, että hänellä on mahdollisuus soittaa lääkäri paikalle milloin tahansa. Tähti tarvitsee myös paljon vitamiineja, teetä ja aromaattisia kynttilöitä.

Lähteet: The Sun