Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Major Lazerin kappaleesta Watch out for this?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Rytmibarometrissa tänään Major Lazer.

Kuka? Major Lazer: Watch out for this

Mitä? Major Lazer on musaprojekti, jonka nokkamiehenä kikkailee jenkki-DJ Diplo (Thomas Wesley Pentz). Major Lazer syntyi, kun Diplo ja DJ-tuottaja Switch tekivät yhteistyötä M.I.A:n kanssa. Major Lazerin debyyttialbumi Guns Don't Kill People... Lazers Do julkaistiin 2009. Tänään Rytmibarometrissa kuullaan musiikkia Major Lazerin kakkosalbumilta Free the Universe, joka julkaistiin huhtikuussa. Kappalessa feattaa muun muassa jamaikalainen dancehall- ja reggae-artisti Busy Signal. Levyllä kuullaan tämän lisäksi myös Bruno Marsia, Shaggyä ja Wyclef Jeania.

Hä? Diplo on viileiden musahommien lisäksi tehnyt myös tuiki tavallisia opettajanhommia Philadelphiassa.