Hyppää pääsisältöön

Provinssirockiin lisää kiinnityksiä – ohjelma lähes valmis

Provinssirockin aikataulu on nyt lähes valmis. Mukaan mahtuu vielä muutamia uusia nimiä.

French Films Provinssirockissa 2012 // Kuva: Tomi Mikola

Provinssi-perjantain ohjelmaan lisätään psykedeelistä metsäfolkrockia soittava Hexvessel sekä yksi Suomen kuumimmista vientinimistä: tyylikästä, melodista indierockia soittava French Films. Renegade Electrostagelle nousee kotimainen synkkää ja aggressiivistakin electroa mäiskivä Huoratron.

Lauantaille on tiedossa lisää nimekkäitä vahvistuksia Renegade Electrostagelle, kun levysoittimensa yleisölle esittelevät tyylikäs tanskalainen tech house -kaksikko Booka Shade, dub- ja d&b-soundin nimekkäimpiin artisteihin lukeutuva brittiläinen Flux Pavilion sekä hollantilainen modernin electro housen taitaja Laidback Luke. Festivaalin hiphop -tarjontaa täydentävät Gasellit, Eevil Stöö, Koksu Koo, Tuuttimörkö ja Kridlokk.

Uutena mausteena Ihmisten Juhlassa kuullaan myös Stand Upia, kun Heli Sutela, Ilari Johansson ja Jape Grönroos koettelevat festivaaliyleisön naurulihaksia. Punkjunalla Provinssiin matkustavat lauantaina Sokea Piste, Nyrkkitappelu, Terveet Kädet ja Kivesveto Go Go. Lisäksi Rumba-lavalla nähdään hauskalla tavalla nyrjähtänyttä elektroa paukuttava K-X-P sekä Saarilavalla kesän Törnävänsaareen tuova Samuli Putro.

Sunnuntain aikataulusta löytyy hardcorea, thrashia ja grindia yhdistelevä surmacoreorkesteri Rytmihäiriö ja synapoppia soittava yksi Suomen tulevista vientitoivoista Sin Cos Tan.

Provinssirockin ohjelma on näillä merkittävillä lisäyksillä nyt miltei valmis. Tänään on myös ilmestynyt Provinssirock-lehti, jonka löydät muun muassa SUEn jakelupisteistä ympäri Suomen. Provinssirock järjestetään jo 35. kerran Törnävänsaaressa 14.-16.6.2013.

Lähteet: Provinssirock