Hyppää pääsisältöön

Elastinen Gumball-rallista: Duudsoneiden kanssa tulee olemaan nokkapokkaa

Rähinä Records osallistuu tänä vuonna Gumball 3000 -autokilpailuun.

Elastinen

Rähinä Records kilpailee omalla Rähinä 110 -tiimillään Gumball 3000 -rallissa, joka starttaa 18. toukokuuta Kööpenhaminasta. Rähinän tiimiin kuuluvat Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki.

Vuosittaisen 3 000 mailin eli noin 5 000 kilometrin Gumball-autokisan reitti kulkee yleisillä teillä Kööpenhaminasta Tukholman, Helsingin, Pietarin, Tallinnan, Riian, Varsovan ja Wienin kautta Monacoon.

-Tämä on unelmien täyttymys, varmaan jokaisen kundin isoimpia unelmia. Uskon, että tästä tulee kaikkien aikojen reissu, Elastinen hehkuttaa YleX:lle.

Ahkerasti keikkaileva suosikkiräppäri ei ole huolissaan tuhansien kilometrien ajomatkasta. Elastinen pitää pitkää ajomatkaa Rähinän tiimin etuna.

- Sehän on meille ihan paperia. Tänäkin viikonloppuna ajetaan Kalajoelle ja takaisin vuorokauden sisällä. Me olemme kiertäneet yhdessä vuosikaudet. Ajamme tuhansia kilometrejä viikonlopun aikana, ei ole siis hätää. Se on meidän valttikortti. Ainoa miina on se, että joka ilta on kauheat bileet, mutta sekään ei ole uutta. Se on ihan perus kiertue-elämää, muusikko uhoaa.

Elastinen ei aio kuitenkaan ottaa typeriä riskejä reissussa.

- Joku järki siinä pitää olla. Ei voida menettää ajokortteja, ettei keikkailu lopu. Järjen kanssa mennään. Gumball päättyy Monacoon. Viimeiset kolme päivää vietetään siellä. Silloin ehtii hyvin bailata, vähille unille jää, mutta ei lähdetä sikailemaan. Tämä tulee olemaan kerran elämässä -juttu, josta kerron kiikkutuolissa lapsenlapsilleni, mies juttelee.

Pahimmiksi kilpakumppaneiksi Elastinen mainitsee Duudsonit, joilla on jo aiempaa kokemusta kyseisestä tapahtumasta.

- Duudsoneiden kanssa tulee olemaan nokkapokkaa. Bam Margera ja David Hasselhoff ovat myös tulossa. Me mennään näyttämään, miten suomalainen räppilaiffi toimii, muusikko nauraa.

Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki ajavat kisassa Rähinälle brändätyllä Porsche Panamera -autolla.

- Olen vannoutunut mersumies, tämä on mulle kivaa vaihtelua, Ela päättää.

Lähteet: YleX