Hyppää pääsisältöön

Suomen pisteet Euroviisuissa kertoo YleX:n Sunnuntaisirkuksen Kristiina Wheeler

Suomen pisteet Eurovision-laulukilpailussa kertoo YleX:n sunnuntaista ja laulajana tunnettu Kristiina Wheeler. Asia paljastettiin YleX Viikonlopussa lauantaina.

Kristiina Wheeler kertoo Suomen Euroviisupisteet

- Tää on ihan mieletön juttu! Olin täysin häkeltynyt kun mua pyydettiin kertomaan Suomen pisteet! Onhan se suuri kunnia ja odotan innolla tätä tärkeää tehtävää! Tulee hyvät bileet, Kristiina hehkuttaa.

Kristiina Wheeler kertoi YleX Viikonlopun haastattelussa, ettei hän lähde sooloilemaan pisteiden annossa.

-

Tänään lauantaina 11. toukokuuta TV2:ssa kello 19.30 alkavassa nelituntisessa suorassa esikatselumaratonissa nähdään kaikkien 39 Eurovision laulukilpailuun osallistuvien maiden edustusvideot. Studiossa videoita katsoo, arvioi ja pisteyttää nelihenkinen raati, johon kuuluvat laulaja ja vuoden 2007 viisuedustajamme Hanna Pakarinen, kuvataiteilija ja viisufani Rakel Liekki, Reckless Love -yhtyeen laulusolisti Olli Herman sekä artisti Cristal Snow.

Suomen Krista Siegfrids on lauteilla II semifinaalissa torstaina 16.5. kello 22.00 YleTV2:ssa! Kristan matkaa voi seurata Twitterissä, @kristasiegfrids. Eurovision laulukilpailun finaali lauantaina 18.5. klo 22.00 YleTV2:ssa! YleX on vahvasti mukana Euroviisuissa - YleX goes Ding Dong!

Lähteet: YleX