Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Leo Stillman

Leon unelmana on aina ollut nauhoittaa jonain päivänä kappale, johon hän on itse soittanut ja laulanut kaiken. Leolla meni kauan aikaa ennen kun hän uskalsi tehdä tämän. Yhtenä päivänä Leo päätti soittaa yhteen demostudioon ja kysyä, että pääsekö nauhoittamaan. Koko biisi nauhoitettiin ja miksattiin sekä masteroitiin yhdessä päivässä.

Leo Stillman // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: rock

Perustamisvuosi: 1991

Kokoonpano: Kaikki soittimet - Leo Stillman.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Suomen oma Simon Neil sekä Alex Turner yhdessä paketissa, jonka sävellyskynässä kuuluu vahvasti myös suomalainen melankolia. Biisinkirjoitustaito on edelleen priimaa, kuten miehen pääbändin Face Of Godin tuotannosta on saatu jo aikaisemmin kuulla.

Vielä odotamme:

Laulujen alavireisyys ja lievä honottavaisuus jää päälimmäisenä mieleen. Kyseessä on todellakin raakile, jonka demomaisuus paistaa vähän liikaakin läpi. Millaista jälkeä olisikaan tullut, jos studiossa olisi ollut päivän sijasta kokonainen viikko ja tuotantokuviot selkeämmät?

Kristallipallo:

Potentiaalia on pienellä viilauksella vaikka mihin, mutta miten sooloilevan kitaristin ura urkenee verrattuna pääbändiinsä? Se jää miehen omiin käsiin. Paras varmasti pitää kaikki munat samassa koriss. Sillä tavalla kennoista saattaa kuoriutua aivan oikea kukko!