Hyppää pääsisältöön

Merirosvolaivan aarretta vartioi kaliseva vartija

Merirosvolaiva-ohjelmassa haettiin takaisin Kapteeni Ketaleen ryöstämiä aarteita.

Ryöstöretkien välillä Kapteeni Ketale merirosvoineen palaa pääkallo laguuniin ja käy hakemassa tarvikkeita läheisestä kaupungista tulevia ryöstöjä varten. Aarre piilotetaan laivan ruumaan ja vahtiin jää vain yksi merirosvo. Silloin on oikea aika lähteä hakemaan varastettuja aarteita takaisin.

Olli Monosen johdolla laivaa tutkivat ja erilaisia tehtäviä suorittivat päiväkoti-ikäiset lapset. Aarteen saaminen edellytti hiiviskely- ja piileskelytaitoja, myös ansalankoja tuli muistaa varoa. Laivan ruumassa piti vielä uskaltaa kohdata kaliseva vartija.

Merirosvojen palatessa takaisin laivasta oli päästävä pois aarteen kanssa, kenenkään huomaamatta.

Teksti: Amanda Stavén

Kommentit