Hyppää pääsisältöön

Suomalaismuusikko ja tuottaja perustivat studion Hollywoodiin – yhteistyötä Pitbullin ja Joel Maddenin kanssa

Lisää suomalaislahjakkuuksia Los Angelesiin. Tuomas Keskinen ja Jimmy Westerlund ovat perustaneet studion Hollywoodiin.

L.A. Hub

Monista bändeistä ja niiden taustajoukoista tunnettu Tuomas "Gary" Keskinen on perustanut L.A. Hub -nimisen studio- ja viihdetuotantokompleksin Los Angelesiin. Keskisen lisäksi studiota pyörittää tuottaja Jimmy Westerlund, joka on tehnyt musiikkia muun muassa Pitbullin ja Joel Maddenin kanssa.

Tuomas "Gary" Keskinen ja Jimmy Westerlund uskovat amerikkalaiseen unelmaansa.

- Rakensimme juuri Hollywoodin Walk of Famelle 150 neliöisen musiikki- ja viihdekompleksin. Lähdimme tekemään sitä tunne edellä ja ajattelemme niin, että luova ilmapiiri tuo ne isoimmat onnistumiset. Koko Los Angeles itsessään antaa jo tunteen, että me voimme suomalaisina onnistua siinä missä muutkin, Keskinen kertoo YleX:lle.

Suomenlinna-teemalla rakennetun studion ja tuotantokompleksin apuna oli Jebran Jouni, joka on aiemmin suunnitellut vaatteita muun muassa Billy Idolille ja Metallicalle. Paikan seinämaalaukset puolestaan tekivät taiteilijat Gago Oganesyan ja Suzan Sevo.

- Halusimme kiinnittää huomiota eritoten paikkaan, jonka rakensimme Hollywoodiin. Tässä yhdistyy amerikkalaisuus ja suomalaisuus.

L.A. Hub yhdistää suomalaiset ja amerikkalaiset artistit

Omistajat kuvailevat L.A. Hubin olevan tulevaisuuden levy- ja kustannusyhtiö. Mitä teette eri tavalla kuin muut?

- Musiikkimaailma on muuttumassa ja meidän täytyy ajatella eteenpäin. L.A. Hub ei ole perinteinen levy-yhtiö. Haluamme tehdä jotain uutta yhdessä ja toimia myös tunne edellä.

L.A. Hub aikoo tuoda suomalaiset ja amerikkalaiset osaajat yhteen unelmakaupungissa.

- Tuomme paikallisia isoja staroja, muusikoita, biisinkirjoittajia, tuottajia ja suomalaisia biisinkirjoittajia, artisteja, muusikoita ja keikkamuusikoita yhteen. Esimerkkinä DJ Alex Kunnari ja Good Charlotten laulaja Joel Madden, jotka tekevät yhteistyötä. LA Hub on tulevaisuudessa kiintopiste suomalaisille luovien alojen työskentelijöille. Teemme myös muiden yritysten kanssa tiivistä yhteistyötä ja Suomen konsulaatti ja pääkonsuli Kirsti Westphalen ovat tukemassa meidän toimintaa.

Myös elokuvat ja tv kiinnostavat kaksikkoa, jolla on aiempaa kokemusta muun muassa Venla-gaalasta ja Euroviisuista.

- Jimmy Westerlund on juuri tehnyt ensimmäistä kertaa musiikkia Hollywood-elokuvaan. Haluamme jatkossa laajentaa meidän toimintaa myös tv- ja elokuva-alalle.

Lähteet: YleX