Hyppää pääsisältöön

Tuhma poika kietoo lallattelun tyylikkääseen pakettiin

Naughty Boyn ja Sam Smithin tiukka lallattelu tunkeutuu väkisin korviin!

Naughty boy // Kuva: soundcloud.com

Naughty Boy eli Shahid Khan on brittiläinen tuottaja, joka teki yhdessä Emeli Sandén kanssa tarttuvan ja hyväntuulisen Wonder -biisin, mutta nyt mies liikkuu hieman synkemmillä vesillä. Naughty Boyn tulevalta Hotel Cabana -albumilta löytyvällä uudella La La La -biisillä pehmeät vokaalit tarjoaa Latchin kanssa viimeksi yhteistyötä tehnyt Sam Smith.

La La La on naiivista nimestään huolimatta elegantti ja hieman hidastempoisempi veto, jossa väläytellään Naughty Boyn 90-lukulaista drum'n'bass-soundia ja riipiviä lyyrikoita siitä, kuinka peitetään korvat ja kieltäydytään lallattelun avulla kuulemasta mitä toisella on sanottavana. Kappale itse tunkeutuu vaikka käsiä peittävien korvien läpi ja pureutuu tajuntaan vaikuttamaan hypnoottisen lumoavasti. Tämä yhteistyö huokuu upeutta ja eleganssia, joka pakottaa kielteisimmänkin kuulijan vastaanottamaan biisin pienimmätkin osaset ja nyanssit.

Kuuntele näyte:

Peitätkö korvasi Naughty Boylta ja Sam Smithiltä vai lallatteletko mukana täydessä transsissa? Kommentoi Piritan viikon tehoa!

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).