Hyppää pääsisältöön

HBO:n huippusarjat voitokkaina arvostetussa BAFTA-gaalassa

Ylellä nähtävät HBO:n sarjat Girls sekä Game of Thrones palkittiin arvostetussa BAFTA-gaalassa sunnuntaina.

Game Of Thrones - Emilia Clarke // Kuva: HBO

HBO:n suosikkisarja Game of Thrones palkittiin sunnuntaina 12. toukokuuta pidetyssä British Academy Television Awards -gaalassa yleisön suosikkisarjan BAFTAlla. Tämän hetken suosituimpiin lukeutuvasta fantasiasarjasta esitetään parhaillaan kolmatta tuotantokautta, jonka jaksot ovat nähtävillä TV2:ssa tammikuussa 2014. Vihdoin se alkaa - tätä on luvassa Game of Thronesin kolmannella tuotantokaudellakolmannen kauden juonipaljastuksia.

Lena Dunhamin tähdittämä ja luoma Girls-sarja taas palkittiin parhaan kansainvälisen sarjan BAFTAlla. Girls jatkuu TV2:ssa syksillä 2013.

Huhtikuun lopulla pidetyssä television ja elokuvan tuotannollisen puolen BAFTA-gaalassa taas nähtiin suomalaisväriä, kun Ylen ohjaaja Tapani Parm voitti työparinsa kanssa parhaiden monikameraohjausten kategorian työstään Lontoon olympialaisten avajaisissa.

Katso kaikki voittajat BAFTAn sivuilla.

Lähteet: HBO