Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Två Stora Hundar

2012 perustettu Två Stora Hundar yhdistää musiikissaan häpeilemättömän popmeiningin electrosävyihin. Matka on vasta alussa ja ryhmä työstää parhaillaan ensimmäistä kokopitkää albumia!

Två Stora Hundar // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Sipoo

Musiikkityyli: Pop Electro

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: Harri - kielisoittimet. Ville - kielisoittimet, koneet & laulu. Jaakko - kielisoittimet, koneet & laulu.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Kuin sähköisempi kotimainen vastine Coldplayn maailmaa syleilevälle stadionpopille. Kappaleessa hienoja melodioita, koukkuja ja hyvä kertsi, mitkä ovat popmusiikin toimivuuden suhteen peruspilareita. Tästä on loistava lähteä kehittämään homma eteenpäin, kun raamit ja visio näyttävät olevan näinkin hyvissä kantimissa.

Vielä odotamme:

Persoonallisesta otteestaan huolimatta lauluihin tulee kiinnittää entistä tarkempaa huomiota, etteivät ne jää liian alavireiseksi, ja että ne menevät täysin nuottiin. Konemusiikki ei paljoa anteeksi antele vireisyysheittoja.

Kristallipallo:

Bändi puskee itsensä viileiden klubikeikkojen ja electropippaloiden kautta ulkomaille, missä tällaiselle musiikille on vielä suuremmat markkinat. kotimaiset Villa Nah, Regina sekä Zebra & Snake olisivat oivia yhteistyökumppaneita tällaisen musiikin levittämiseen yhteisten keikkojen muodossa.