Hyppää pääsisältöön

Elastinen Gumballista: Legendan mukaan Batman-auto hyytyi jo 25 metrin jälkeen

Julkkisten kolmen tuhannen mailin leikkimielisessä Gumball-autokisassa on jo nähty useita vastoinkäymisiä, sanoo Elastinen.

Gumball 3000 ja Rähinän tiimi. // Kuva: Rähinä

Etelä-Suomessa liikkuu tänään pitkä letka luksusautoja, kun Gumball 3000 -autokisaan osallistuvat julkkikset ajavat kohti Venäjää. Viimeinen määränpää Kööpenhaminasta lähteneellä kisalla on Monacon Monte Carlo. YleX Aamu tavoitti räppäri Elastisen, joka osallistuu leikkimieliseen kisaan Rähinä-levy-yhtiön autokunnassa. Ilmeisesti paljon puhutusta Batman-autosta ei olekaan apua, kun Gothamia pelastetaan.

- Sillä on vähän surullinen tarina. Legenda kertoo, että se kesti noin 25 metriä. Me nähtiin Batman-auto Kööpenhaminan avajaisbileissä ja se oli siellä esillä. Silloin kaikki vaikutti olevan kunnossa, Elastinen sanoo YleX:lle.

Batman-auto ei ole ainoa, jonka kolmen tuhannen mailin taival on alkanut karusti. Elastinen nauraa, että yksi lähtöruudukon kärkipäässä olleista autoista joutui heti vaikeuksiin, kun lähdössä satoi kaatamalla. Autokunta oli nimittäin unohtanut asennuttaa autoonsa lasinpyyhkijät.

Toisella suomalaisryhmällä, Duudsoneilla, on ollut myös ongelmia. Heidän autonsa pysähtyi odottamattomasti jonnekin päin matkalla kohti Tukholmaa.

- Me itseasiassa ajettiin niiden ohi ja pysähdyttiin hetkeksi. Niillä oli niin hyvä meininki, että emme edes tajunneet kysyä, onko niiden auto hajonnut ja jatkoimme matkaa, Elastinen nauraa.

Gumball 3000 -autot ovat saapuneet tänään Turun kautta Helsinkiin, josta ne lähtevät noin klo 11 aikaan kohti Porvoota. Siellä on luvassa jonkinlaista autonpyöritystä rataolosuhteissa.

- Sen jälkeen ajetaan kahdenkymmenen auton letkoissa armeijan saattueessa Vaalimaalta Pietariin, Elastinen sanoo.

Lähteet: YleX Aamu