Hyppää pääsisältöön

Listaykkösenä leviksiään repivä Sini Sabotage: Suomessa on odotettu mimmiräppärien tuloa

Tämän hetken Suomen kovimpiin tulokasartisteihin lukeutuva Sini Sabotage toivoi Ylen aamu-tv:n haastattelussa innoittavansa myös muita mimmiräppäreitä astumaan esiin.

Sini Sabotage // Kuva: Warner Music

Sini Sabotagen Levikset repee -kappale on kerännyt YouTubessa lähemmäs puoli miljoonaa katselukertaa ja se koreilee Spotifyn ladatuimpien kappaleiden sekä Suomen virallisen sinkkulistan ykkösenä. Myös Brädin kiertue-DJ:nä toiminut ja JVG:n levyllä fiitannut räppärimimmi ei ole havainnut ennakkoluuloja miehisessä räppiskenessä.

- Meistä on tullut monien kanssa hyviä frendejä ja kaikki ovat tukeneet minua parhaalla mahdollisella tavalla. Ainakaan kukaan ei ole tullut suoraan päin naamaa sanomaan mitään, Sini naureskelee.

Vaikka naisedustus suomalaisessa räpissä on vielä melko vähäistä, Sini Sabotage uskoo asioiden kehittyvän.

- Suomessa on jo ehkä odotettukin naisten tuloa. Muualla maailmassa mimmiräppärit ovat ihan arkipäiväinen juttu ja Suomessakin halutaan ottaa se askel eteenpäin. Kyllä siellä pinnan alla kuhisee. Toivottavasti tämän myötä mimmit uskaltavat tehdä enemmän, Sabotage povaa.

Katso alla olevasta Ylen aamu-tv:n haastattelusta, miksi myös Sini Sabotagen videolla nähdään samanlaisia uhoavia räppärimiehiä ja sheikkaavia takamuksia kuin perinteisissä ja kliseisissä räppivideoissa.

Lähteet: Yle aamu-tv