Hyppää pääsisältöön

Isac Elliotin debyyttialbumi julkaistiin - myi heti kultaa

YleXPopissa 1.6. esiintyvän Isac Elliotin ensimmäinen levy on myynyt kultaa heti julkaisunsa jälkeen.

Isac Elliot // Kuva: YleX / JP Panttila

Raketin lailla suomalaiselle poptaivaalle singahtanut teinipoppari Isac Elliot on myynyt kultaa tänään julkaistavalla debyyttialbumillaan Wake Up World. Kultalevyn saadakseen artistin levyä täytyy myydä 10 000 kappaletta.

YleXPopissa Tampereella kesäkuun 1. päivä esiintyvä Isac Elliot nousi suosioon tämän vuoden alussa singlebiisillään New Way Home. Se on otettu radiosoittoon useassa maassa ulkomailla ja poikinut popparille muun muassa keikan Osloon, jossa hän esiintyy VG-list-ohjelman konsertissa. YouTubessa biisiä on kuunneltu jo lähes kaksi miljoonaa kertaa.

Debyyttialbumi Wake Up World soi YleX:n Viikon albumina maanantaista lähtien. Sen voi kuunnella kokonaisuudessan Ylex.fi:ssä.

Lue lisää:

Isac Elliot hurmasi faninsa yksityiskeikalla – uutta materiaalia pian luvassa

Maailman radiolistoja valloittava 12-vuotias Isac Elliot: Olen ihan tavallinen koulupoika

Lähteet: Sony Music