Hyppää pääsisältöön

Herätys maailma, Isac Elliot on täällä!

YleX:n Viikon albumina soi Isac Elliotin debyyttialbumi Wake Up World! Kuuntele levy täältä!

Isac Elliot Viikon albumi // Kuva: YleX / Pirita Pykäläinen

Isac Elliot on vasta 12-vuotias entinen kuoropoika, jonka debyyttisingle New Way Home sinkosi nuoren artistin suurten pop-lupausten listalle. New Way Home on saanut radiosoittoa Suomen lisäksi myös Maailman radiolistoja valloittava 12-vuotias Isac Elliot: Olen ihan tavallinen koulupoika, tämän lisäksi se on kivunnut Singaporelaisen Hot FM 91.3 -radiokanavan kuumimpien biisien listalle. Myös arvostettu musiikkimedia Billboard nosti suomalaispopparin tulevaisuuden tähtiä ennakoivan Next Big Sound –listansa sijalle 11.

Rima on ollut jo ensisinkusta lähtien korkealla ja nyt YleX:n Viikon albumina soiva Wake Up World lykkää lisää pökköä pesään. Isac Elliot on ylpeä debyyttialbumistaan, jonka kappaleissa yhdistyy pop, R&B ja elektroniset mausteet.

- Mä halusin tehä R&B:tä, vähän tollast Beyoncé / Justin Bieber –sekoitusta. Mua ei jännitä tän albumin julkaisu, koska oon ite tyytyväinen tähän levyyn. Tämmöstä musaa ei hirveästi Suomessa tehdä, mutta tää on niin hyvä levy että varmasti suomalaisetkin tykkää, kertoo Isac.

Suomalaiset fanit ovat Isac Elliotin tärkeyslistalla ykkössijalla, mutta nuorukainen on valmis myös tähtäämään ulkomaille. Maailmanvalloituksesta kielivät albumin nimen lisäksi myös _Wake Up World_in taustajoukot, sillä albumia on ollut työstämässä lauluntekijöitä ympäri maailmaa.

- Ne lähetti meille biisejä kuunneltavaksi ja me tehtiin mun tuottajan kanssa niistä vähän parempia. Me kuunneltiin iskän (The Capital Beat – yhtyeen solisti Fredi) kaa läpi ehkä joku 400 biisiä, ja ykstoista niistä oli sit timanttia, vinkkaa Isac Elliot.

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu