Hyppää pääsisältöön

Courtney Love etsi basistia netissä – sai vain yhden vastauksen

Rääväsuinen rokkari-näyttelijä Courtney Love työstää parhaillaan sooloalbumia. Love paljasti hakeneensa muusikoita levylleen yhdysvaltalaisen nettipalstan kautta, mutta sai vain yhden vastauksen.

Courtney Love // Kuva: www.myspace.com/courtneylove

Ennen Hole-yhtyeessä lauleskellut ja soitellut, edesmenneen Kurt Cobainin vaimo ja näyttelijänuraakin luonut Courtney Love valitteli äskettäin haastattelussa, ettei saanut yhdysvaltalaisen Craigslist-ilmoitussivuston kautta kuin yhden vastauksen hakuilmoitukseensa.

- Hain Craigslistissä Melissa Auf der Maurin tyylistä basistia Hole-tyyliseen bändiin. Sain tasan yhden vastauksen. Ilmeisesti ei vain ole olemassa monia tyttöbasisteja, Love kertoo Bust-lehden haastattelussa.

Vuonna 2010 Love julkaisi Nobody's Daughter -albumin Hole-yhtyeen nimissä, mutta päätyi julkaisemaan tulevan albuminsa omissa nimissään yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

- Nimeni symboloi monia asioita ja minun pitää istua kokouksissa lakimiesten kanssa, jotka kutsuvat minua brändiksi. Antaa mennä sitten, julkaistaan albumi omissa nimissäni, en välitä.

Lopulta Love sai soittajatkin kasaan. Tuleva albumi kulkee työnimellä Died Blonde.

Lähteet: Bust, NME