Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Iggy Azalean kappaleesta Bounce?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Iggy Azalea // Kuva: https://www.facebook.com/iggyazalea

Kuka? Iggy Azalea: Bounce

Mitä? Amethyst Amelia Kelly tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Iggy Azalea. Tämä kuuma australialainen mimmiräppäri lyö tänään tiskiin tulevan debyyttialbuminsa toisen singlen Bounce. Esikoislevyn New Classic on tarkoitus ilmestyä vielä myöhemmin tänä vuonna. Iggy on kertonut innostuneensa räpistä jo 11-vuotiaana kun hän kuuli Tupacin kappaleen Baby Don't Cry (Keep Ya Head Up II).

Hä? Iggy Azalea on heilastellut aikaisemmin jenkkiräppäri A$AP Rockyn kanssa. Hiphop-neito jopa tatuoi miehen nimen sormeensa, mutta suhteen kariuduttua hän vetäisi tatskan päälle kylmästi ruksin. Kuvan tatuoinnista voit tsekata TÄÄLTÄ!