Hyppää pääsisältöön

Kerro meille rakkaustarinasi

Kerro meille rakkaustarinasi. Kuva: stock.sxchng, Nithya Ramanujam.

Onko sinun rakkaustarinasi niin uskomaton, romanttinen, kaihoisa tai erikoinen, että haluaisit jakaa sen? Onko se ehkä vuosisadan rakkaustarina? Päättyykö tarina onnellisesti vai kyyneliin? Voittaako tosi rakkaus aina?

Kerro meille oma tosi rakkaustarinasi, me teemme siitä jutun Olotilaan.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Voit myös lähettää rakkaustarinasi sähköpostilla osoitteeseen olotila (at)  yle.fi

Kesäkinon teemana on suomalainen rakkaus. Rakkauselokuvien sarja alkaa 8.6.2013 ja kanavana tietenkin Yle Teema

Kaikki rakastavat on radiosarja kotimaisista rakkauselokuvista Yle Radio Suomessa torstaisin 6.6. - 22.8. kello 19.06, uusinnat sunnuntaisin kello 23.03.

Linkit:

 • Vuoden ITE-taiteilija Paula Huhtanen halusi näyttää, että Kittilästäkin voi selvitä hengissä

  Kuusi kuvaa Paula Huhtasen elämästä.

  Kuvataiteilija Paula Huhtanen kurkisti lapsena Reidar Särestöniemen ateljeen avaimenreiästä ja sai nuorena piirtäjänä neuvoja Kalervo Palsalta. Lapsuuteen ja nuoruuteen Kittilässä loi varjonsa äidin ennenaikainen kuolema ja paikkakunnan henkinen kylmyys. Paula Huhtasesta kasvoi kuvantekijänä rohkea oman tiensä kulkija sekä myös vuoden 2020 ITE-taiteilija.

 • Arto Köykkä – Ate, ihminen jonka ammatti sattuu olemaan pappi

  Arto Köykkä ei puhu pappina olemisesta, jollei kysytä.

  Kappalainen, rovasti ja teologian tohtori Arto Köykkä on mieluiten koruttomasti pelkkä pappi. Hänen vastuualueenaan on Pirkkalan seurakunnan nuorisotyö, eikä etenkään siinä tehtävässä titteleitä kaivata. Nuorille ja monille seurakuntalaisille hän onkin Ate: ihminen, jonka ammatti nyt sattuu olemaan pappi.

 • Musiikin moniottelija Aija Puurtinen: ”Musiikillisesti olen saanut toteuttaa itseäni enemmän kuin osasin unelmoida”

  Tohtoritason laulaja Aija Puurtisella myös basistiura.

  Muusikko Aija Puurtisen laulu- ja soittotyyliä ei voi niputtaa yhden genren alle. Parhaiten hän viihtyy sekä esiintyjänä että laulajana omien sävellyksiensä musiikillisessa maailmassa. Aijan musiikissa elävät monenlaiset tyylit niin, että välillä siitä tunnistaa suomalaisen kansanmusiikin, folkin, puuvillapeltojen bluesin, soulin, gospelin, rockin tai jopa tangon vivahteita.

 • Ruokaprofessori Hely Tuorila: ”Afrikkalaiset hämmästelivät sitä, että kerään luonnosta sieniä”

  Hely Tuorila on aistinvaraisen ruokatutkimuksen professori.

  Aistinvaraisen ruokatutkimuksen emeritaprofessori Hely Tuorila opiskeli aikoinaan ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa, jotta hän voisi tehdä työtä ravintokemistinä kehitysmaissa. Suunnitelma ei ihan toteutunut, mutta nyt eläkeiässä Tuorila on kutsuttu Afrikkaan ylimääräiseksi professoriksi Pretorian yliopistoon. Suomessa häntä kutsuu Punkalaitumen mökkimetsä, jota intohimoinen sienestäjä rakastaa.