Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Say Lou Lou!

Tällä viikolla identtiset kaksoset veivät Rytmibarometriviikon voiton!

Say Lou Lou // Kuva: https://www.facebook.com/SayLouLoumusic

YleX Iltapäivän Rytmibarometriviikolla kuultiin tällä kertaa neljä kovaa ulkomaista uutta kappaletta. Viikon starttasi identtisten kaksosten muodostama Say Lou Lou ja tiistaina samettiääninen Bruno Mars hurmasi kuulijoita. Keskiviikkona svengasi yhdysvaltalainen Robin Thicke ja viikon päätti rouhea räppärimuija Iggy Azalea

Taisto oli tasaista, mutta voittaja ratkaistiin jo alkumetreillä. Identtisistä kaksosista muodostuva Say Lou Lou vei voiton itselleen kappaleella Julian. Uuden Musiikin Aamuvuoron Venla Kokkosen tehona soinut kappale keräsi YleX Iltapäivän kuulijoilta 70 prosenttia yläpeukkua ja näin ollen soi ensi viikolla YleX Iltapäivässä joka päivä!