Hyppää pääsisältöön

Vuoden 2013 Kesäkumibiisissä sämplätään Taikapeiliä – kuuntele kappale

Cheek tehtaili tämän vuoden Kesäkumibiisin yhdessä Jukka Pojan kanssa. Kuuntele Jossu-nimeä kantava biisi YleX.fissä!

Cheek teki vuoden 2013 Kesäkumibiisin // Kuva: YleX

JossuTaikapeiliJos sulla on toinen CheekinJukka PojanJossu

Kuultuaan Taikapeilin kappaleen pidemmän tauon jälkeen tuli Cheekille huikea biisi-idea. Artisti ei kuitenkaan ensin tohtinut lähteä tekemään biisiä itse, sillä hän ei kokenut huumorisävytteisen tyylin sopivan itselleen. Cheekin mukaan ideassa oli kuitenkin todella paljon potentiaalia ja hän harkitsi sen tarjoamista jollekin toiselle artistille.

- Hyvät biisit syntyvät hyvästä ideasta. Siitä pienestä siemenestä. Nyt se on rakennettu tämän vanhan jo toimivan jutun ympärille uudella tavalla.

Cheek yhteistyöstä Jukka Pojan kanssa: Olemme erilaisia, mutta musiikki yhdistää, että yhteistyö Jukka Pojan kanssa sujui hienosti, sillä musiikki yhdistää erilaisiakin artisteja. Sekä Cheek että Jukka Poika ovat molemmat julkaisseet muutamia kesäbiisejä uriensa aikana.

- Tehtiin ensimmäistä kertaa Jukan kanssa yhteistyötä. Meillä on molemmilla onnistumisia kesäbiiseissa, niin jotenkin hauska pudottaa kesäksi tällainen yhteinen. Jukka toi biisiin onnistuneen kaverin näkökulman, kun "Jossulla on toinen mies". Se tuki tätä tarinaa saman tien!

Vuoden 2013 Kesäkumibiisin video on täällä – katso

Mitä mieltä olet Kesäkumibiisistä, joka kantaa nimeä Jossu? Kerro meille!

Lue myös: Cheek ja Jukka Poika esittävät vuoden 2013 Kesäkumibiisin!

Lähteet: YleX