Hyppää pääsisältöön

Karri Koiran C-kasetti myytiin kaupoista loppuun

Suomen ensimmäiseksi r’n’b-tähdeksi nimetty Karri Koira julkaisi debyyttilevynsä monessa eri formaatissa - jopa C-kasettina.

Karri Koira Ruisrockissa // Kuva: Maria Rautio

Karri Koira saapui YleXPopiin Salosta eilen yöllä heitettyään yhden päivän aikana kaksi keikkaa. Mies kertoi YleX Etusivun haastattelussa, miksi julkaisi debyyttialbuminsa K.O.I.R.A.:n viime vuoden marraskuussa vinyyli-, cd- ja nettiformaatin lisäksi myös C-kasettina.

- Se on yksi lempiformaattini, näppärä ja siisti paketti. Pitihän se julkaista C-kasettina, koska se on niin siistiä, Karri fiilistelee.

C-kasettia painettiin artistin mukaan vain parisataa kappaletta, joten kyseessä on todellinen keräilyharvinaisuus.

- Muutaman kerran olen antanut kasettiin nimmarin. Arvostan niitä, jotka sen ovat käsiinsä saaneet, koska niitä ei kauhean montaa ole ollut ja nyt ne on loppuunmyyty. Niitä myytiin parissa erikoismusaliikkeessä.

YleXPop-tapahtuma lähetetään livenä YleX Areenassa.

Suora radiolähetys YleXPopista lauantaina klo 13-21. Juontajina YleX Viikonlopun Anne Lainto ja YleX Toiveiden Timppa. Lähetyksessä kuulet kaikki tapahtuman artistihaastattelut sekä keikat kokonaisuudessaan.Seuraa YleXPopin tapahtumia!

Lähteet: YleX