Hyppää pääsisältöön

Tästä unesta et tahdo herätä!

Kun kaksi rytmimusiikin nousevaa tähteä lyövät kykynsä yhteen, syntyy hypnoottisen viekoitteleva kappale, jonka langettamasta transsista ei pääse irti! Kuuntele näyte:

Bridget Kelly // Kuva: soulculture.co.uk

**Bridget Kelly feat. Kendrick Lamar: Street Dreamin'

Bridget Kelly ja Kendrick Lamar ovat molemmat kuumia tuoreita tulokkaita rytmimusiikin saralla. Kendrick on ehditty leimata jo sukupolvensa ääneksi, sekä tämän hetken lahjakkaimmaksi räppäriksi. Bridget Kelly on upeaääninen rnb-laulaja, jonka Jay-Z on valinnut muun muassa tuuraamaan Alicia Keysia esittäessään _Empire State Of Mind_ia livenä ja nappasipa Jay-Z Bridgetin myös Roc Nationin talliin. Bridget Kellyn ääntä on rinnastettu Alicia Keysin lisäksi myös Lauryn Hilliin. Ei pöllömmin mimmiltä, joka tähtäsi alun perin uudeksi Pinkiksi tai Alanis Morrissette**ksi.

Kun nämä kaksi yhdistivät voimansa Funkmaster Flexin Who You Mad At? Me Or Yourself? -mixtapella, olivat tähdet oikeassa asennossa ja syntyi unenomaisen upea kappale nimeltä Street Dreamin'. Kappale tuoksuu öisen tyhjiltä kaduilta, pystyyn nostetuilta kauluksilta ja päämäärättömän unettomalta vaeltamiselta. Jos tämä kappale soisi minkä tahansa unen soundtrackilla, se olisi uni josta ei haluaisi herätä. Kappaleen upeus kiteytyy eleettömässä vaivattomuudessa, joka lumoaa kuulijan yrittämättä liikaa.

Kuuntele näyte:

Meneekö tämä biisi unettomien öiden soittolistallesi? Kommentoi Piritan viikon tehoa!

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).