Hyppää pääsisältöön

Tuomas Holopainen: Nightwish-elokuvalla parempi vastaanotto ulkomailla

Nightwishin oma elokuva on saanut paremman vastaanoton ulkomailla kuin kotimaassa.

Tuomas Holopainen // Kuva: YleX

Kriitikot ja myös fanit ovat olleet myötämielisempiä Nightwishin Imaginaerum-elokuvalle erityisesti Saksassa ja Venäjällä. Tuomas Holopainen oli mukana avaamassa Nightwish-näyttelyä Kiteen kotiseutumuseossa ja antoi haastattelun Yle Uutisille.

- Viime viikolla oli Pietarissa ja Moskovassa elokuvan ensi-illat, olimme Marco Hietalan kanssa paikan päällä. Molemmissa kaupungeissa oli todella hyvä meininki, näytökset loppuunmyytyjä ja myös kriitikot ihan täpinöissään. En tiedä mitä siellä tapahtui, mutta jotakin. Myös Berliinin ensi-illassa oli miellyttävä hurmos päällä, Holopainen kertoo.

Lue myös:

Salkkareiden kauhuelokuva kiinnostaa katsojia Nightwish-elokuvaa enemmän

Nightwishin Marco Hietala sinfoniaorkesterin solistiksi

Lähteet: Yle Uutiset