Hyppää pääsisältöön

YleX ennakkokuuntelussa: Tällainen on Robinin seuraava albumi

YleX vieraili Robinin ennakkokuuntelutilaisuudessa, jonne pääsi mukaan myös muutamia faneja.

Robin ja fanit ennakkokuuntelussa.

Teinipoppari Robin julkaisee uuden albumin lokakuussa 2013. Artisti kutsui tänään 5. kesäkuuta 40 fania kuuntelemaan osan levystä ennakkoon ja antamaan biiseistä palautetta hänen levy-yhtiönsä Universal Musicin tiloihin. Kyseessä oli hyvin poikkeuksellinen tilaisuus, sillä yleensä fanit pääsevät kuuntelemaan vasta valmiin tuotoksen.

- Mun mielestä on tosi tärkeää, että fanit saavat arvioida, mitkä biisit toimii ja mitkä ei. Jos ei heidän mielipiteeseen voi luottaa, niin kenen sitten. Eikö se niin mene, kohtelias Robin perustelee YleX:lle.

Uusi levy valmistuu hurjaa vauhtia isolla porukalla, vaikka edellinen albumi julkaistiin vasta lokakuussa 2012. Tänään äänitettiin vielä yksi kappale juuri ennen ennakkokuuntelua.

- Tässä on tiukka aikataulu, Robin sanoo.

Albumin tekijäkööri on suuri ja tunnettu, sillä mukana ovat olleet jo aiemmilta levyiltä tuttu Jimi Constantine, Jannika B:lle hittejä kynäillyt Jonas Olsson, Haloo Helsinki! -yhtyeelle kirjoittanut Pekka Eronen, tunnettu hittinikkari Risto Asikainen, Isac Elliotin tuottaja Joonas Angeria, Emma-palkittu tuottaja Eppu Kosonen, Jurek-nimisenä artistinakin tunnettu Simo Reunamäki, Uusi Fantasia -yhtyeestä tuttu DJPP ja Atletico Kumpulan keulakuva Kyösti Salokorpi. Albumin tuottavat Jukka Immonen, Joonas Angeria, MGI, Jonas Olsson, Street Kobra ja Kyösti Salokorpi.

- Kiva, että olen päässyt tekemään muutaman ihan oman biisin ja muut kappaleet yhdessä näiden muiden tekijöiden kanssa. Se on iso askel mulle, Robin kertoo.

Syksyllä julkaistava albumi esittelee hieman uudenlaisen Robinin, vaikka biiseistä tunnistaakin artistin tyylin edelleen. Yksi uusista biiseistä sisältää myös rap-fiitin.

- Levyllä on uudempaa soundimaailmaa, tosi energisiä biisejä ja r' n b -tyylistä musiikkia. Teksteissä pyöritään ihastumisissa ja chillailaan-tyyppisissä fiiliksissä, Robin kuvailee valmistuvaa albumiaan.

Lue myös: Ensimmäiset Emma-pystit jaettiin – katso lista voittajista

Lähteet: YleX