Hyppää pääsisältöön

Avaruuslentojen järjestäjä: Justin Bieber on varannut matkan avaruuteen

Rikkaiden avaruusmatkoja järjestävän Virgin Galacticin perustaja Richard Branson tviittasi äskettäin Justin Bieberin olevan lähdössä avaruuteen.

Justin Bieber -keikkakuvat // Kuva: Tomi Mikola

Maapallon valloitus ei näemmä enää riitä Suomessakin äskettäin vierailleelle Justin Bieberille. Avaruusmatkoja järjestävän Virgin Galacticin Richard Bransonin mukaan Bieber olisi lähdössä agenttinsa Scooter Braunin kanssa 100 kilometrin korkeuteen.

Skip Twitter post

Vaikka Bieber ei ole virallisesti vahvistanut avaruusmatkaa, hän on uudelleentviitannut Bransonin tviitin.

Avaruusmatkalle hintaa tulee jopa 250 000 dollaria. Avaruuslennoille on Perez Hiltonin juorusivuston mukaan jo ilmoittautunut ainakin Tom Hanks, Ashton Kutcher ja Angelina Jolie.

Lähteet: Twitter, perezhilton.com

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.