Hyppää pääsisältöön

Loppuviikon tunnelmia

Koska siistien kesäduunareiden ensimmäinen työviikko alkaa pian olemaan pulkassa, ajattelimme käydä moikkaamassa heitä ja kyselemässä ensimmäisen työviikon tunnelmia. Koska työskenteleminen Yleisradiolla on joustavaa ja tapahtumarikasta, emme saaneet käsiimme kaikkia kesäduunareita, mutta tässä osan kuulumisia ensimmäisiltä työpäiviltä.

Iiris Karhama, Yle Puhe

Iiris työskentelee Yle Puheella työparinsa Kaarlo Kulmasen kanssa. He ovat ensimmäisten työpäivien aikana päässeet tekemään esimerkiksi gallupeja, joita Iiris on tänään editoimassa. Toinen gallupeista tulee ulos Yle Puheelta perjantaina ja toinen maanantaina. Iiriksestä työskenteleminen Ylellä on ollut todella kivaa.

Toivo Huhtaniska & Mira Ala-Kantti, Summeri

Toivo ja Mira ovat päässeet tekemään lyhyessä ajassa paljon erilaisia juttuja. Mieleenpainuneimmaksi asiaksi Mira nimeää eilen eläinkaupasta Summerin lähetystä varten ostamansa heinäsirkat, jotka oli tarkoitettu syötäväksi. Mira on osallistumassa myös tänään Summerin kuvauksiin, kun taas Toivo on moderoinut Summerin IRC-galleriassa olevia tunnuksia.

Jesperi Lauhio, Elävä arkisto

Elävässä arkistossa työskentelevän Jesperin päivä on kulunut hänen harrastustaan miekkailua käsittelevän jutun parissa. Suurin osa hänen viikostaan on mennyt työssä tarvittavien ohjelmien ja asioiden opettelemisessa.

Konsta Kivistö, Ylex

Ylex:llä työskentelevä Konsta odotti vielä työaikansa alkamista ja sitä, että hänen työparinsa Juho saapuisi paikalle. Pojat olivat päässeet viikon aikana etsimään tietoa artisteista, biiseistä ja kesätapahtumista, sekä harjoittelemaan radiolähetyksen tekoa ylimääräisessä studiossa. Konstan tämänpäiväisiin tehtäviin kuului esimerkiksi viikonloppuna kuultavan kuulijakilpailun kysymyksien keksiminen.

Tuomas Kangas & Lara Yildirim, Yle Klassinen musiikki

Tuomas ja Lara olivat yhtä mieltä siitä, että ei ole parempaa kesätyöpaikkaa kuin Yle. Kaksikon tämänaamuisiin työtehtäviin kuului Klassisen musiikin digitaaliseen muotoon muutetun kasettiarkiston hävittäminen. Tämän lisäksi he olivat tehneet alkuviikolla gallupin sekä osallistuneet muihin tehtäviin.

Rebecca Nordman, X3M

Yle X3M:llä työskentelevän Rebeccan työtehtäviin on kuulunut muun muassa editoiminen ja haastatteluiden tekeminen. Tänään hän on haastattelemassa suomalaista golfammattilaista Mikko Ilosta. Hänen työparinsa Kitty oli kaupungilla tekemässä gallupia.

Krista Määttä & Fatima Salah, Yle Armi

Ylen arkistoissa työskentelevien Kristan ja Fatiman työtehtäviin on kuulunut vanhojen negatiivien säilöminen kestävämpiin olosuhteisiin. Tytöt ovat vaihtamassa pian työpistettään toiseen osaan arkistoja.

Kommentit
 • Kommentti: Luulin Kotikatua tylsäksi mammasisällöksi, kunnes jäin sarjaan pahasti koukkuun

  Kotikadun 15. kausi koukutti toimittajan.

  Tutustuin Kotikadun 15. kauteen täysin pystymetsästä ilman minkäänlaista katseluhistoriaa sarjasta. Ennakkoluuloni oli, että Kotikatu on tylsä keski-ikäisten ohjelma, joka ei tarjoa tällaiselle ysäripennulle mitään mielekästä. Yllättävän nopeasti huomasin, miten väärässä olinkaan. Jo parin jakson jälkeen olin täysin koukussa.

 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.

 • Ja viimein kaikki on hyvin – Satuhäät tekee paluun Yle Areenaan!

  Suositun hääohjelman kaksi kauttu julkaistaan 8.5.

  Hääohjelmien jättiläinen, supersuosittu Satuhäät tekee paluun Yle Areenaan. Toukokuun 8. päivä Areenaan julkaistaan Satuhäät-sarjan kaksi uusinta tuotantokautta. Pääset siis keinahtelemaan häävalssia ja leikkimään kenkäleikkejä vuosien 2015 ja 2016 hääparien kanssa! Lue lisää Satuhäistä täältä! Hääpäivä on ikimuistoinen ja herkkä hetki rakastuneen parin elämässä.