Hyppää pääsisältöön

Terkkuja Yle Armista!

"Nyt on takana sitten kolme kesätyöpäivää Ylen siistinä kesäduunarina ja työ on nimensä mukaisesti siistiä. Teen töitä Krista-nimisen siistin kesäduunarin kanssa ja meidän työohjaajana toimii arkistotoimittaja Eila Haikarainen. Yle Armi on valokuvausarkisto jossa säilytetään vanhoja valokuvia eri muodoissa. Meidän käsittelemät kuvat ovat vanhoja lasinegatiiveja 50-luvun suomalaisnäyttelijöistä. Näyttelijät eivät olleet minulle ennestään tuttuja, mutta olen jo näiden kolmen päivän aikana oppinut tunnistamaan osan. Työtehtävänämme on paketoida negatiivit uusiin paketteihin joissa ne säilyvät hyväkuntoisina pitkään. Työmme vaatii tarkkuutta ja meidän siisti ohjaajamme varmistaa, että teemme tarkkaa jälkeä."

Fatima Salah työskentelee kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Ylen arkisto-, medianhallinta- ja informaatiopalveluissa eli Armissa.

 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.

 • Kirjautumalla enemmän irti Yle Areenasta

  Kirjautuminen helpottaa Areenan käyttöä

  Areenaa on jo jonkin aikaa muutettu ohjelmakirjastosta henkilökohtaisesti jokaista käyttäjää palvelevaksi video- ja audiopalveluksi. Henkilökohtaisuus toteutuu erityisesti silloin, kun käyttäjä kirjautuu Areenaan. Yle Tunnus on monissa Ylen palveluissa käytössä oleva kirjautumispalvelu, jonka avulla käyttäjä voi tunnistautua ja saada parempaa henkilökohtaista palvelua.