Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Saksa pääkuva

Puheen ymmärtäminen

Harjoittele saksan kielen puheen ymmärtämistä Das ist Deutschland -alkeiskurssin tehtävien ja Abitreenien harjoitusten avulla.

Puheen ymmärtämistä kannattaa harjoitella myös A wie Österreich- ja Sveitsiä etsimässä -sarjojen avulla. Nämä sarjat soveltuvat edistyneelle saksan kielen opiskelijalle.

Alkeita ja kertausta

Vierailu rouva Bäckerin luona

Hotellivaraus

Junalla matkustaminen

Kenkäkaupassa

Turistin neuvominen

Frau Schneider

Autoilijan ja poliisin välinen ongelmatilanne

Henkilöhaastattelu

Turistin auttaminen

Edistyneille saksan kielen taitajille

Asepalvelus vs. siviilipalvelus

Painonnostajan haastattelu

Vierastyövoima

ihannenainen

Websicherheit

 • 2021 syksy: saksa lyhyt oppimäärä

  Saksan yo-kokeen tehtävät ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2021 syksy: saksa pitkä oppimäärä

  Saksan pitkän oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2021 kevät: saksa pitkä oppimäärä

  Saksan pitkän oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2021 kevät: saksa lyhyt oppimäärä

  Saksan yo-kokeen tehtävät ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.