Hyppää pääsisältöön

Ihmiskauppaepäilyn tutkinta etenee

Keskusrikospoliisi
Keskusrikospoliisi Kuva: AOP MOT,Keskusrikospoliisi (KRP),krp

Keskusrikospoliisi (KRP) julkaisi 11.6.2013 tiedotteen, jossa se vahvistaa MOT-ohjelman Tantragurun kutsu tiedot.

Keskusrikospoliisin Tutkintaosaston Järjestäytyneen rikollisuuden linja tutkii epäiltyä ihmiskauppaa. Esitutkinta käynnistettiin vuoden 2012 puolella, kun ilmeni syytä epäillä useiden Suomen kansalaisten joutuneen ainakin vuoden 2010 aikana seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi Ranskassa.

Esitutkinnan mukaan on syytä epäillä, että teoissa on käytetty hyväksi uhrien riippuvaista asemaa ja erehdytetty heitä siten, että heidät on saatu matkustamaan Ranskaan, missä seksuaalisen hyväksikäytön epäillään tapahtuneen. Tutkinta jatkuu edelleen.

Kommentit