Hyppää pääsisältöön

Psy ja Queenin Brian May suunnittelevat yhteistyötä

Gangnam Style - ja Gentleman-hiteistään tuttu korealaispoppari Psy vahvistaa keskustelevansa Queenin Brian Mayn kanssa mahdollisista musiikillista yhteistyökuvioista.

PSY

Eteläkorealainen poppari Psy paljasti BBC:n Scott Millsin (joka Brittiläinen suosikkijuontaja ihastui Krista Siegfridsiineuroviisuissa Suomen Krista Siegfridsiin) haastattelussa tällä viikolla suunnittelevansa mahdollisesti yhteistyötä Queen-yhtyeen Brian Mayn kanssa.

- Olen valtava Queen-fani. Aion mennä Brian Mayn kanssa brunssille. Näyttää siltä, että jotain yhteistyötä olisi luvassa. Olen todella innoissani, Queen on ollut inspiraationi siitä asti, kun olin 14–15-vuotias, Psy kertoo.

Mitään varmaa kaksikon yhteistyöstä ei ole kuitenkaan vielä vuotanut julkisuuteen. Brian May on viime aikoina tehnyt yhteistyötä myös muun muassa kitaravirtuoosi-kollegansa Slashin kanssa sekä esiintynyt Jessie J:n kanssa Lontoon olympialaisissa. Lisäksi Adam Lambert: Freddie Mercury on korvaamatonviime vuonna muutamaan otteeseen Adam Lambertin kanssa.

Lähteet: NME