Hyppää pääsisältöön

Ensimmäinen suomalainen Batman-elokuva tarvitsee apua

Suomalainen Batman-elokuva Crime Alley on purkissa ja hakee parhaillaan joukkorahoitusapua.

Batman // Kuva: Crime Alley

KutenSuomessa tehdään Batman-elokuvaa – Helsingin kadut muuttuvat Gotham Cityksi, muuttuvat Helsingin kadut Gotham Cityksi syksyllä. Elokuva-alan ammattilaisten ei-kaupallisen, Batman-aiheisen Crime Alley -lyhytelokuvan kuvaukset ovat nyt purkissa, mutta jälkituotantoon haetaan reilua 4 100 euroa. Indiegogo-joukkorahoitussivustolla käynnissä olevalla hankkeella on tällä hetkellä kasassa lähes 700 euroa.

- Crime Alley -elokuvassa kulminoituu viiden vuoden kehittelyn työn tulos. Haemme rahoitusta saadaksemme elokuvan näyttämään ja tuntumaan elokuvalta, joka halutaan katsoa. Jos et voi auttaa rahallisesti, jaa edes linkkiä, elokuvan ohjaaja ja primus motor Pekka Paalanen vetoaa.

Pienimmällä 10 punnan, eli noin 12 euron lahjoituksella saa muun muassa nimensä elokuvan lopputeksteihin ja suurimalla, noin 1200 euron lahjoituksella pääsee lopputeksteihin tittelillä vastaava tuottaja.

Katso Pekka Paalasen vetoomus ja esimakua elokuvasta alla.

Lähteet: YleX, Crime Alley