Hyppää pääsisältöön

Katso upean The Curen Roskilden keikka

Lukuisista hiteistään ja laulaja Robert Smithin omaperäisestä frisyyristä tunnettu The Cure esiintyi viime heinäkuussa Tanskan legendaarisilla Roskilde-festareilla.

the Cure // Kuva: Pressikuva

Jo vuonna 1976 perustettu pitkän linjan brittibändi The Cure todisti viime kesän Roskilden keikalla olevansa edelleen elämänsä kunnossa. Pörröisestä hiuskuontalosta tunnettu Robert Smith on yhtyeensä kanssa tehnyt ison läjän hittibiisejä, joihin lukeutuu muun muassa Lovesong, Friday I'm In Love, Boys Don't Cry ja Forest.

The Curen 5. heinäkuuta 2012 taltioitu Roskilden keikka todistaa, että yhtyeen kappaleet kestävät myös aikaa. Varhaisin konsertissa esitetty kappale oli vuodelta 1984 ja tuorein vuodelta 2008.

The Cure esitti Roskildessa seuraavat kappaleet: 1.The End of the World 2. Lovesong 3. Push 4. Inbetween Days 5. Just Like Heaven 6. From the Edge of the Deep Green Sea 7. Trust 8. Want 9. Shake Dog Shake 10. The Hungry Ghost 11. Wrong Number.

Lähteet: Yle Areena