Hyppää pääsisältöön

Virtuaaliyhtye Studio Killersin laulajatar Chubby Cherry haluaisi keikoille

YleX:n Viikon albumina soi Studio Killersin debyyttialbumi Studio Killers. Kuuntele levy täältä!

Rytmibarometrissa tänään Studio Killers.

Suomalais-tanskalais-englantilainen Studio Killers räjäytti pankin vuonna 2011 kun yhtyeen debyyttisingle Ode to the bouncer julkaistiin. Biisin musiikkivideo esitteli animaatioyhtye Studio Killersin jäsenet Chubby Cherryn, Goldie Foxxin ja Dyna Minkin.

Virtuaalibändinä yleisölle tutuksi tullut Studio Killers on kutkutellut kuulijoiden aisteja upeilla musiikkivideoilla ja tarttuvilla soundeilla neljän singlen ja debyyttialbumin muodossa. Biisit ovat olleet niin taidokkaita, että kuulijoita väkisinkin on alkanut kiinnostaa, ketkä tämän mysteeriyhtyeen takana oikein ovat. Viikon albumi -haastattelussa vieraillut Studio Killersin laulajatar Chubby Cherry on sitä mieltä, että kysymykseen animaatiobändin identiteeteistä on mahdoton vastata.

- Voin paljastaa henkilöllisyyteni tässä ja nyt: Olen Cherry. Minulta kysytään usein, olenko oikeasti olemassa ja olenko aito. Noh, olen ainakin niin aito kuin pystyn ja haluan, Chubby Cherry naurahtaa.

Kun kyseessä on animaatiobändi, on keikkailu haasteellista. Chubby Cherry olisi kuitenkin valmis kapuamaan lavalle bändinsä kanssa.

- Kutsutte meitä virtuaalibändiksi, se luo omat mutkansa matkaan keikkailussa. Toivon kuitenkin, että pääsemme esiintymään myös livenä. Olenhan antanut portsarille köniin, miksei siis keikkailukin voisi onnistua!

Lähteet: YleX Viikon albumi -haastattelu