Hyppää pääsisältöön

YleX herätti Speden Spelit henkiin – Katso hulvaton taistelu festarilipuista!

YleX Iltapäivä villitsi yleisöä Provinssirockissa haastamalla festariväkeä Pikavoitto Speden Spelit Editioniin. Palkintona voittaja sai liput Ruisrockiin – ja tiukka taistelu lipuista käytiinkin!

Silmät kiinni nyt, jalasta kiinni nyt! // Kuva: Elisa

Kun panokseksi asetetaan ilmaiset festariliput, saadaan jo viikonlopun yli Provinssissa rellestänyt kansa kumman skarpisti kisailemaan. Koko festariviikonlopun päätteeksi järjestetty YleX Iltapäivän Pikavoitto Speden Spelit Edition -kilpailu oli totinen homma.

Ensimmäisessä osiossa karsittiin kilpailijoiden joukkoa pienemmäksi, ja mikäpäs parempi ensimmäiseksi haasteeksi, kuin vanha kunnon silmät kiinni nyt, jalasta kiinni nyt -tehtävä. Karsinta osoittautui varsin tehokkaaksi, sillä harvalla festareilla koko viikonlopun riehuneena on tasapainoaisti skarpeimmillaan festareiden viimeisenä päivänä.

Tuplahumala-tekniikalla voittoon!

Seuraavaksi karsittiin joukkoa pienemmäksi kuminauhapujottelulla, jossa parivaljakot pujoittautuivat ennätysvauhdilla paksun kuminauharinkulan läpi kolme kertaa. Tämä oli todella tasaväkinen ja tiukka erä.

Viimeinen karsinta oli tukkimiehen humala, jossa kisailijat juoksivat pesäpallomailan ympäri kymmenen kertaa, otsa tiukasti pesäpallomailaa vasten. Tukkimiehen humalan hankittuaan kisaajat joutuivat vielä juoksemaan YleX Jatkojen juontajan, Vikin, ympäri. Voittajaksi tästä tiukasta mittelöstä selvisi nurmijärveläinen Jesse.

Koko viikonlopun festareilla rymynnyt Jesse selvitti Pikavoitto-haasteen yllättävän eheästi, eikä edes tukkimiehen humala horjuttanut miekkosen rivakkaa juoksuaskelta, vaikka muut kilpakumppanit hoippuivat ja kaatuilivat.

- Tuplahumala on tekniikka! voitostaan iloinnut Jesse paljasti.

Katso video huikeasta kilpailusta:

Katso kuvia alta:

Tukkihumala alkaa! // Kuva: Elisa
Finalistit ja Viki // Kuva: Elisa
Silmät kiinni nyt, jalasta kiinni nyt! // Kuva: Elisa
Kilpailijat lämmittelevät // Kuva: Elisa
Onnellinen voittaja Jesse // Kuva: Elisa
Tukkihumala challenge // Kuva: Elisa