Hyppää pääsisältöön

Poliisit Spektin videokuvauksissa: Elastisen Mersu katsastamatta!

Spektin tuoreimman Teen mitä haluun -musavideon kuvaukset herättivät sekä ohikulkijoiden että poliisin huomion Helsingissä.

Spekti/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Spekti vieraili YleX Aamussa keskiviikkona 19. kesäkuuta uuden albuminsa merkeissä, jota räppäri on tehnyt kolmen vuoden ajan. Viime vuoden lopussa Spekti päätti lopettaa päivätyönsä Nordean sijoitusjohtajana ja ryhtyi täysitoimiseksi muusikoksi.

- Kuvittelin, että pystyn tekemään sellaista materiaalia, johon olen tyytyväinen, päivätyön ohella. Viime vuoden lopulla jouduin myöntämään, ettei tämä näin onnistu.

Spektin viimeisimmän Teen mitä haluun -sinkkulohkaisun diktaattori-tyylisellä musavideolla nähdään isoja nimiä. Esimerkiksi Mikko Leppilampi, Vappu Pimiä ja Mikael Forssell näyttelevät videolla, joka kuvattiin Helsingin Ullanlinnassa Yhdysvaltain suurlähetystön edessä. Julkkikset toki herättivät ohikulkijoiden mielenkiinnon, mutta lisäksi itse kuvaukset saattoivat saada jotkut ohikulkijat varpailleen.

- Näytti varmaan aika pahalta, kun pari arabiasusteista tyyppiä heilui aseiden kanssa Jenkkien suurlähetystön edessä, Spekti pohti.

Poliisit tulivatkin kuvauspaikalle useammin kuin kerran tarkastamaan tilanteen, mutta palautetta sai ainoastaan Rähinän toimitusjohtajan ja räppärin Elastisen menopeli.

- Poliisit kävivät neljä kertaa, mutta ainoa mistä sanottiin oli Elastisen Mersu, joka oli katsastamatta, Spekti nauraa.

Lähteet: YleX Aamu