Hyppää pääsisältöön

Poliisit Spektin videokuvauksissa: Elastisen Mersu katsastamatta!

Spektin tuoreimman Teen mitä haluun -musavideon kuvaukset herättivät sekä ohikulkijoiden että poliisin huomion Helsingissä.

Spekti/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Spekti vieraili YleX Aamussa keskiviikkona 19. kesäkuuta uuden albuminsa merkeissä, jota räppäri on tehnyt kolmen vuoden ajan. Viime vuoden lopussa Spekti päätti lopettaa päivätyönsä Nordean sijoitusjohtajana ja ryhtyi täysitoimiseksi muusikoksi.

- Kuvittelin, että pystyn tekemään sellaista materiaalia, johon olen tyytyväinen, päivätyön ohella. Viime vuoden lopulla jouduin myöntämään, ettei tämä näin onnistu.

Spektin viimeisimmän Teen mitä haluun -sinkkulohkaisun diktaattori-tyylisellä musavideolla nähdään isoja nimiä. Esimerkiksi Mikko Leppilampi, Vappu Pimiä ja Mikael Forssell näyttelevät videolla, joka kuvattiin Helsingin Ullanlinnassa Yhdysvaltain suurlähetystön edessä. Julkkikset toki herättivät ohikulkijoiden mielenkiinnon, mutta lisäksi itse kuvaukset saattoivat saada jotkut ohikulkijat varpailleen.

- Näytti varmaan aika pahalta, kun pari arabiasusteista tyyppiä heilui aseiden kanssa Jenkkien suurlähetystön edessä, Spekti pohti.

Poliisit tulivatkin kuvauspaikalle useammin kuin kerran tarkastamaan tilanteen, mutta palautetta sai ainoastaan Rähinän toimitusjohtajan ja räppärin Elastisen menopeli.

- Poliisit kävivät neljä kertaa, mutta ainoa mistä sanottiin oli Elastisen Mersu, joka oli katsastamatta, Spekti nauraa.

Lähteet: YleX Aamu

 • Runo ja Alove ovat YleX Nosteessa -finalisteja ja näyttävät, millainen on 2020-luvun poppari

  Kumpikaan finalisti ei ole artistina vielä valmis.

  Alove ja Runo ovat elokuussa startanneen YleX Nosteessa -realityn kaksi finalistia. Katri Norrlinin ja Miska Haakanan juontamassa Youtube-sarjassa kahdeksan aloittelevaa suomalaisartistia ovat kilpailleet voitosta ja pääsystä esiintymään ensi kevään YleXPopiin. He ovat erottuneet joukosta alusta saakka. Molemmat ovat helposti samastuttavia, hyvällä tavalla epätäydellisiä artisteja, joilla on sekä lahjoja että kirkas näkemys. Samalla he tarjoavat kaksi erilaista näkökulmaa siihen, mitä on olla popartisti 2020-luvulla.

 • YleX:llä uusi musiikkiohjelma Papananaaman K-pop-show!

  Sini "Papananaama" Laitinen juontaa uutta k-pop-ohjelmaa.

  4. lokakuuta YleX:llä starttaa viikoittainen ohjelma Papananaaman K-pop-show, joka tarjoaa kuulijoilleen tärkeimmät uudet biisit ja ilmiöt sekä kiinnostavia kurkistuksia k-popin historiaan.

 • Poikelus, Pehkonen ja Parikka: yöshow tulee taas ja kaikki on mahdollista!

  PPP:n yöshow esitetään25. syyskuuta klo 00.00–6.30.

  Poikelus, Pehkonen ja Parikka: yöshow tulee taas ja kaikki on mahdollista! PPP:n yöshow esitetään torstain ja perjantain välisenä yönä 25. syyskuuta klo 00.00–6.30. Vuosi sitten YleX iltapäivän Poikelus, Pehkonen ja Parikka livahtivat studioon salaa ja järjestivät Suomen hauskimman yön.