Hyppää pääsisältöön

Motivaatiota aamuherätyksiin

"Hejssan!

Kan inte förstå att sista jobbveckan har börjat. Jag vet att jag redan babblade om det i mitt första inlägg, men jag måste säga det än en gång, tiden går så otroligt snabbt här! Förra veckan gick ut på att jag fick svara på frågor till den traditionella skattjakten som X3M ordnar varje år. Den går ut på att de har gömt skatter (som innehåller biljetter till Ruisrock) runtom Finland. Sedan lägger de upp tipsbilder om var skatterna befinner sig på webben. Min uppgift var att svara på skattletarnas frågor om var skatten kan finnas men bara med Ja-Nej svar. De första dagarna fylldes kommentar spalten med så mycket frågor att jag knappt hann svara på en då de ramlade tjugo nya (okejj kanske inte ändå så många, men det kändes så). Som tur hade jag den pålitliga google maps som min hjälp, eftersom alla frågor var oftast geografiskt relaterade. Men jag klarade det helt bra och destu mer skatter hittades destu lättare var det för min del att hålla koll på frågorna. Roligt var det och jag har antagligen blivit ännu bättre på geografi runtom Finland nu, haha. Vet inte ännu helt vad denhär veckan hämtar med sig, men antagligen blir det nog lika roligt som alla andra veckor här på X3M! Dessutom kom lönen förra veckan och jag måste säga att det definitivt motiverar att årkka vakna halv sju på morgonen och dra sig till tåget. Det kommer nog vara skönt att slippa på sommarlov men samtidigt kommer jag sakna det här och alla härliga människor hit!"

Kitty Kaski työskentelee kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Yle X3M:llä.

 • Kuka kirjoittaa elämäntarinasi?

  Elämäntarinamme on sosiaalinen luomus.

  Mitkä ovat elämäsi avainkohtaukset, jotka määrittelevät sinua? Ketkä ovat eniten vaikuttaneet elämääsi positiivisesti entä negatiivisesti? Muun muassa näiden kysymysten kautta voi hahmottaa elämäntarinaansa. Mutta mikä on merkityksellistä ja millainen on hyvä tarina? Sen opimme toisiltamme ja yhteisistä tarinoista.

 • Yle Areenan ennakkokatselussa Pirjo ja Uusi päivä

  Kaksi suosikkisarjaa tarjolla nyt kirjautuneille käyttäjille

  Kaksi suosikkisarjaa on nyt katsottavissa ennakkoon Yle Areenassa kirjautuneille käyttäjille. Julkaisimme keskiviikkona uuden, järjestyksessään toisen tuotantokauden suositusta Pirjo-sketsisarjasta.

 • Ystävyyttä ja hämäräbisneksiä Areenassa – kuusi asiaa, jotka yhdistävät kasarin ja ysärin seikkailusarjoja

  Kuusikko ja kuoleman varjot sekä muut sarjat Areenassa.

  Kalakukkoreseptin ryöväävät rosvot, huumerahojen perässä oleva prätkäjengi ja muut hämäräbisnekset houkuttelevat lapsia ja nuoria selvittämään rikoksia. Yhdeksän kesäistä jännitysohjelmaa on julkaistu nyt Areenaan ja ne ovat katsottavissa vähintään vuoden ajan. Listasimme kuusi asiaa, jotka yhdistävät näitä seikkailuja.

 • Areenan käyttö jatkaa kasvuaan

  Areenan käyttö on vuoden aikana kasvanut kovaa vauhtia

  Kesän lähestyessä on hyvä tilaisuus katsoa, miten Areenan käyttö on kehittynyt. Ja kehitystä selvästi on. On ilo huomata, että suomalaiset ovat ottaneet Areenan aiempaa aktiivisempaan käyttöön monilla eri laitteilla. Areena on edelleen Suomen arvostetuin verkkopalvelu ja suositumpi kuin esimerkiksi kansainvälinen suoratoistojättiläinen Netflix.