Hyppää pääsisältöön

Tupac Shakurista Broadway-musikaali

Räppäri Tupac Shakurista tehdään Broadway-musikaali.

Tupac "2Pac" Shakur // Kuva: 2pac.com

Legendaarinen rap-tähti Tupac Shakur herätetään henkiin Broadwaylla hänen musiikkinsa kautta. Holler If Ya Hear Me -niminen musikaali saanee ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella.

Musikaali ei suoranaisesti kerro ikonisesta räppäristä, mutta käsittelee hänen tarinaansa musiikin kautta. Menehtyneen tähden äiti Afeni Shakur on yksi musikaalin tuottajista, joten tuotannolla on varsin arvokasta sisäpiiritietoa käytössä. Musikaalin ohjaa Kenny Leon.

Vuonna 1996 menehtynyt Tupac Amaru Shakur käytti artistinimenään lyhennettä 2Pac ja yhdellä albumilla myös nimeä Makaveli. 2Pacin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 75 miljoonaa kappaletta ja monet pitävät häntä edelleen maailman parhaana räppärinä.

Lue myös: Lähteekö 'henkiin herätetty' 2pac kiertueelle?

Lähteet: Female First