Hyppää pääsisältöön

Kuvausassistenttina olemista ja huonekalujen kokoamista

"Viimeinen viikko on jo puolessavälissä. Eilen pääsin assistentiksi Summerin kuvauksiin, jossa pääsin kanniskelemaan hiekkasäkkejä ja istuskelemaan monia tunteja suorassa auringonpaahteessa. Mahtavaa. Tämän viikon aikana olen päässyt tekemään vaikka mitä: olen kuvannut ja leikannut videoita, koonnut erinäisiä telineitä, lähettänyt faneille postia ja istuskellut koneella. Kesäduuni Ylellä on ollut rentoa, ja koen itseni onnekkaaksi päästessäni naureskelemaan kavereilleni jotka raatavat työmaalla seitsemästä neljään. Osalla Summerin väestä on kesäloma jo alkanut, joten työ täällä toimistolla on rauhallisempaa ja mukavampaa kuin ensimmäisillä viikoilla, jolloin en saanut työrauhaa nimeksikään. Saa nähdä, mitä pari viimeistä päivää pitää sisällään :)"

Toivo Huhtaniska työskentelee kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Summerissa.

"Ehdinpäs tässä Ikea-kalusteiden kokoamisen lomassa kirjoittaa blogiakin! Kiirettä on pitänyt viimeiselläkin viikolla! Ikeassa tuli taas käytyä ja kaappeja on roudattu. Kävimme myös tutkimassa tunneleita, joista löytyi kaikkea mielenkiintoista. Toiseksi viimeinen työpäivä täällä Ylellä. Alkaa jo tulla haikea olo!"

Erkki Lähde työskentelee kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Yle Tuotannossa.

 • Kuinka paljon Areena käyttää sähköä ja mitä siitä seuraa?

  Suoratoisto ei toimi ilman sähköä.

  Kuinka paljon sähköä Areena ja sen käyttö kuluttavat? Mikä on Areenan hiilijalanjälki? Yle Uutiset julkaisi tänään jutun suoratoistopalveluiden energiankulutuksesta ja hiilijalanjäljestä. Asioita voi kuitenkin tehdä niin, että rasitusta huomioidaan ja että sitä hillitään.

 • Kuka kirjoittaa elämäntarinasi?

  Elämäntarinamme on sosiaalinen luomus.

  Mitkä ovat elämäsi avainkohtaukset, jotka määrittelevät sinua? Ketkä ovat eniten vaikuttaneet elämääsi positiivisesti entä negatiivisesti? Muun muassa näiden kysymysten kautta voi hahmottaa elämäntarinaansa. Mutta mikä on merkityksellistä ja millainen on hyvä tarina? Sen opimme toisiltamme ja yhteisistä tarinoista.

 • Yle Areenan ennakkokatselussa Pirjo ja Uusi päivä

  Kaksi suosikkisarjaa tarjolla nyt kirjautuneille käyttäjille

  Kaksi suosikkisarjaa on nyt katsottavissa ennakkoon Yle Areenassa kirjautuneille käyttäjille. Julkaisimme keskiviikkona uuden, järjestyksessään toisen tuotantokauden suositusta Pirjo-sketsisarjasta.