Hyppää pääsisältöön

BET Awards: Kendrick Lamar ei saapunut noutamaan palkintoaan

BET Awardsit jaettiin eilen Los Angelesissa. Paikalla oli musiikki- ja elokuva-alan kuumimpia tähtiä.

Kendrick Lamar // Kuva: Steve C Mitchell/EPA

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä jaettiin Los Angelesissa vuoden 2013 BET Awards-palkinnot. Black Entertainment Television -nettisivuston nimikkogaalassa palkitaan vuoden parhaat afroamerikkalaiset viihdyttäjät näyttelijöistä, ohjaajista ja laulajista parhaisiin elokuviin ja musiikkivideoihin.

Paikalla oli muun muassa musiikkimaailman kovimpiin tähtiin lukeutuvat Chris Brown, Miguel,Snoop Dogg, Justin Timberlake, Drake ja kolme palkintoa napannut Kendrick Lamar.

Muun muassa parhaana uutena artistina palkittu Kendrick Lamar oli kadoksissa palkinnonjaon aikoihin. Lamar ei saapunut lavalle kuulutuksista huolimatta ja jätti yleisön vaivaantuneeksi. Räppäri löysi kuitenkin myöhemmin tiensä lavalle yhdessä Erykah Badun kanssa ja kaksikko veti kovasti odotetun yhteiskeikan.

Kendrick Lamar palkittiin myös vuoden 2013 parhaana miespuolisena hip-hop-artistina sekä parhaasta yhteistyöstä A$AP Rockyn, Draken ja 2 Chainzin kanssa biisissä Problems.

Toinen illan onnistujista oli Drake, joka oli ehdolla 12 eri kategoriassa. Laulaja nappasi lukuisista ehdokkuuksista huolimatta vain kaksi palkintoa koristamaan pokaalihyllyään. Drake päätti viime hetkellä olla saapumatta paikalle. Huhujen mukaan laulaja jätti tulematta, koska ei halunnut törmätä Chris Browniin. Drake kertoi Twitter-sivullaan poissaolonsa syyksi uuden albumin viimeistelyn.

Palkintogaalan virallisilta sivuilta löytyvät kaikki voittajat sekä muun muassa Kendrick Lamarin ja Erykah Badun yhteiskeikka.

Lähteet: bet.com, eonline.com