Hyppää pääsisältöön

Huipputuottajien oikeusvyyhti mutkistuu – Pharrell Williams haastoi puolestaan will.i.amin

Yhdysvalloissa kuohuu I Am -sanaparin ympärillä. I Am Other -sivuston perustanut huipputuottaja Pharrell Williams on jättänyt monien koukeroiden jälkeen syytteen Will.i.amia vastaan.

Pharell Williams // Kuva: https://www.facebook.com/Pharrell

Jokin aika sitten oikeudet I AM -sanapariin omistavan räppäri-tuottaja Will.i.amin huhuttiin haastaneen Pharrell Williamsin oikeuteen I Am Other -sivuston nimen vuoksi. Williams kommentoi Rolling Stone -lehdelle olevansa pettynyt Will.i.amin tapaan hoitaa asia.

- Olen sitä tyyppiä, joka tykkää selvittää asiat suoraan. Olen yllättynyt siitä, miten tämä asia on hoidettu. Lisäksi uskon, että Willin tavaramerkki-väitökset todetaan yhtä naurettaviksi ja perättömiksi, kuin minä niitä pidän, Williams toteaa.

Nyt muun muassa Daft Punkin Get Lucky -hitillä lauleleva Williams onkin haastanut puolestaan Will.i.amin oikeuteen, jotta oikeus toteaisi tämän väitteet perättömiksi. Asiasta entistä mutkikkaamman tekee se, että Will.i.am on lakimiehensä välityksellä kertonut, ettei missään nimessä ole ollut haastamassa henkilökohtaisesti Williamsia oikeuteen, vaan tehneensä mitä jokainen tavaramerkin omistaja tekisi.

Lue aiheesta lisää:

Billboard: Will.i.am Sues Pharrell Williams Over "i am OTHER" Brand

BBC: Pharrell Williams files lawsuit over will.i.am trademark

Lähteet: Billboard, BBC, Rolling Stone