Hyppää pääsisältöön

Tiësto haukkuu Daft Punkin: Bändi ei ole hehkutuksen arvoinen

Hollantilaisen maailman parhaaksi dj:ksi useampaan otteeseen äänestetyn Tiëston mukaan Daft Punk ei ole kaiken hehkutuksen arvoinen.

Tiësto // Kuva: Facebook

- Levy on saanut paljon huomiota, koska se on erilainen ja siinä on asennetta. On tavallaan siistiä tykätä Daft Punkista nyt. Heti kun Get Lucky soi kaikki olevinaan makeat tyypit alkavat jamittaa ja sinä olet messissä, vaikket edes pidä koko biisistä. Teet niin, koska koet, että niin pitää tehdä, Tiësto tykittää Huffington Postin haastattelussa.

Tiësto jatkoi, ettei Daft Punkin Tron: Perintö -elokuvaan tehty soundtrack ollut hääppöinen.

- Eikä Random Access Memorieskaan ole. Koska kyse on Daft Punkista ja heidän on tarkoitus olla jotenkin hieno juttu, niin kaikki mitä he tekevät on olevinaan niin hemmetin hienoa! Musiikki ei kuitenkaan vastaa sitä kaikkea hehkutusta.

Lue myös: Huippu-DJ Tiësto ylistää Suomea: Kaikki tahtovat tulla soittamaan Helsinkiin

Lähteet: Huffington Post