Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat vuoden 2013 Kesäkylli ja Kesäkönsi -voittajat

YleX Iltapäivän Kesäkylli ja Kesäkönsi -voittajat on valittu. Ääniä tuli hillitön määrä.

Kesäkylli ja Kesäkönsi - Niko Saarinen ja Jontte Valosaari

Niko Saarinen on vuoden 2013 Kesäkylli!

Kesäkylliksi valittiin muun muassa Viidakon tähtöset ja Big Brother -ohjelmista tuttu Niko Saarinen. Saarinen teki huikean loppukirin viimeisenä äänestysyönä ja keräsi 63 prosenttia äänistä eli kaikkiaan 3334 ääntä. Sini Sabotage keräsi 25 prosenttia äänistä eli 1300 ääntä ja LouLou D'Vil 12 prosenttia eli 641 ääntä.

- Hei kiitos. Tiesin, että voitan. Vastassa oli joku LouLou, josta en oo koskaan kuullut ja Sini Sabotage hei! Olisin ollu tosi pettynyt, jos en olisi voittanut, Niko Saarinen kertoi YleX Iltapäivässä.

Saarinen sanoi, että voitto oli puhtaasti hänen Facebook-tukijoukkojen ja blogilukijoiden ansiota. Hän oli kirjoittanut blogiinsa, ettei ole koskaan ole voittanut ja tämän äänestyksen hän halusi ehdottomasti voittaa.

- Olen ollut kaikissa tv-ohjelmissakin, enkä koskaan voita v**tu mitään. Tää oli viimeinen äänestys ja nyt mulla on se titteli! Nyt voin maata Tallinnan auringon alla ja nauttia voitosta, Niko kommentoi juhlintareissultaan.

Kesäkyllikki-vuodelleen Niko Saarisella on selkeät tavoitteet ja odotukset.

- Odotan vuodelta helvetin paljon treffipyyntöjä! Todellakin! Lähettäkää Facebookin kautta treffipyyntöjä!

Vuoden Kesäkylli-tavoitteekseen Niko Saarinen nostaa eläinsuojeluasiat.

- Ei saa ottaa kesäkissoja! Hirveen fiksu vastaus, enkä ollut edes harjoitellut tätä aikasemmin. Missit siellä viidakossa aivopesivät mut näemmä, Saarinen letkautti.

Tsekkaa Kesäkylli-kokelaiden vetoomukset ja äänestystulokset.

Jontte Valosaari on vuoden 2013 Kesäkönsi!

Laulava-palomies Jontte Valosaari äänestettiin vuoden 2013 Kesäkönsiksi kaikkiaan 1196 äänellä. Joona Kortesmäki joutui häviämään taistelun saatuaan 667 ääntä.

- Huikee titteli! Kiitos paljon.

Parhaillaan pelastuslaitokselta kesälomaa viettävä Valosaari sanoo, että Kesäkönsi-tittelistä voi nyt nauttia paremmin kun työt eivät ole esteenä.

- Kyllähän tämä menee korkealle, kun olen pelastuslaitokselta kesälomalla. Käytetään titteliä hyödyksi kaikessa mahdollisessa mitä touhutaan.

Jontte Valosaari veikkaa, että Kesäkönsi 2013 -titteliä olisi helpompi hyödyntää, jos hän olisi vielä sinkku.

- Jos olisi poikamies niin tätä titteliä olisi helpompi hyödyntää. Jos joku alkaa ryttyilemään, niin siihen voi sitten heittää, "hei oon Kesäkönsi 2013", Valosaari nauraa.

Vuoden Kesäkönsin sanoma tälle kesälle on selkeä.

- Rakastakaa, Rakastukaa, rakastelkaa!

Tsekkaa Kesäkönsi-kokelaiden vetoomukset ja äänestystulokset.

Lähteet: YleX Iltapäivä