Hyppää pääsisältöön

Viikon Kesähittibarometri-voittaja on Paradisio!

YleX Kesäiltapäivän ensimmäisellä Kesähittibarometri-viikolla 90-luku ruletti!

Paradisio

YleX Kesäiltapäivän ensimmäinen Kesähittibarometri-viikko räjäytettiin käyntiin 90-luvulla Eurooppaa hurmanneella Paradision Bailandolla. Tiistaina siirryttiin uudempaan kotimaiseen materiaaliin, kun kuultiin Cheekin Jos mä oisin sä. Keskiviikkona Lumo yritti lumota uudestaan kuulijakuntaa Vesivehmaan Jencalla ja viikon päätti Shakiran lanteita heiluttava Hips Don't Lie.

Ensimmäisen viikon voittaja oli selvä jo alkumetreillä. Vuonna 1997 eurooppalaisten listojen kärjessä keikkuva Bailando kirvoitti Kesäiltapäivän kuulijat villiin muisteloon ja tunnelmointiin sekä huikeaan peukutusprosenttiin! 84 prosenttia käänsi peukkunsa kohti taivasta ja bailasi Paradision voittoon! BAILANDO!