Hyppää pääsisältöön

Arman Alizad: Ei jengi enää jaksa mun twiiteistäni raivostua

Varsin provosoivia twiittejä tehtaileva Arman Alizad kertoi YleX:n haastattelussa, etteivät hänen twiittinsä enää saa ihmisiä samalla tavalla suuttumaan kuin aiemmin.

Arman Alizad YleX Iltapäivän vieraana

Sosiaalinen media on tärkeä viestintäkeino kaikille - julkisuudessa oleville se on myös tärkeä väylä tuoda omaa imagoaan esille. Räätäli ja TV-persoona Arman Alizad on ahkera twiittaaja ja usein miekkosen twiitit ovat hyvinkin raflaavia. Mies myöntääkin twiittaamisensa alkuaikoina herättäneensä ihmisissä kielteisiä reaktioita, mutta nykyisin Twitter-kansa on tottunut Alizadin tyyliin.

- Alkuun oli kyllä kitkaa, mutta nykyään jengi on hiffannu. Joskus voi tulla kyllä jotain viestiä, mutta harvemmin ihmiset vaivautuu mitään palautetta antamaan, Alizad sanoo.

Alizadin mukaan kaikessa palautteessa - myös twiittejä koskevissa - kannattaisi panostaa palautteen rakentavuuteen, sillä pelkkää negatiivista palautetta on miehen mielestä turha kylvää.

- Twitter sallii tyhmien ihmisten näyttää, miten tyhmiä ne on! Miks kukaan käyttää aikaansa siihen, että kertoo, mistä se ei tykkää? Alizad pohtii.

Arman Alizad twiittaa tunnuksella @titmeister.

Jutun julkaisun jälkeen YleX keskusteli Armanin kanssa Twitterissä ja selvisi, että Armanin käyttämä lainaus Twitteristä ja tyhmistä ihmisistä on koomikko-näyttelijä Ricky Gervaisin twiittaama. Gervaisille siis krediitit loistavasta lainauksesta!

Lähteet: YleX