Hyppää pääsisältöön

Red Hot Chili Peppersin kitaristi haluaa pelastaa Radio Helsingin

Lopettamisuhan alla olevan Radio Helsingin pelastuskampanjan Save Radio Helsinki -Facebook-sivulla levisi eilen iso uutinen: Red Hot Chili Peppersin kitaristi Josh Klinghoffer ilmaisi bändin blogissa halunsa tukea helsinkiläistä radiokanavaa.

Red Hot Chili Peppers -yhtye poseeraa mustavalkokuvassa. Laulaja Anthony Kiedisillä on sylissään, puoleksi paitansa alla, pienikokoinen koira. // Kuva: Warner Music

Red Hot Chili Peppersin kitaristi Josh Klinghoffer kertoo yhtyeen blogissa saaneensa yhteydenoton ystävältään, joka pyysi miestä tukemaan Radio Helsinkiä. Helsinkiläinen paikallisradiokanava kuuluu netin kautta maailmallakin, joten miekkonen päätti perehtyä radiokanavan musiikkitarjontaan.

- Olen kuunnellut kanavaa nyt viimeiset puoli tuntia ja katsellut kanavan vanhoja soittolistoja. Olisi todellinen häpeä, jos näin kauniin musiikkitarjonnan radiokanava hiljennettäisiin. Mitä tahansa, mitä kukaan voi tehdä tämän radiokanavan pelastaakseen... Tehkää se, Klinghoffer kirjoitti.

Radio Helsingin yt-neuvottelut alkoivat kuluneella viikolla. Vuonna 2000 perustetun paiallisradiokanavan tulevaisuus on täysin auki.

Lähteet: Facebook, redhotchilipeppers.com