Hyppää pääsisältöön

Family Guy -hahmot vierailevat Springfieldissä – kumpi olut on parempaa, Duff vai Pawtucket?

Family Guy ja Simpsonit yhdistyvät yhden jakson ajaksi niin sanotussa crossover-jaksossa ensi vuonna.

Family Guy // Kuva: FOX

Ensi vuonna Fox-televisiokanavan esittämässä jaksossa Family Guy -sarjasta tutut Griffinit vierailevat Simpsonien kotikaupungissa Springfieldissä ja tapaavat maailman kuuluisimman keltaisen perheen. kertoo Yle Uutiset.

Foxin mukaan jaksossa Simpsonien perheen pää Homer ottaa vierailijat ystävällisesti vastaan ja kutsuu näitä uusiksi albiinoystävikseen. Bart ystävystyy omia juoniaan alituiseen punovan Stewie-vauvan kanssa, Lisa taas Griffinien teini-ikäisen tyttären Megin kanssa ja Marge perheen äidin Loisin kanssa. Sen sijaan Homer ja Peter ajautuvat kiistelemään siitä, onko Simpsonien Duff-olut parempaa kuin Family Guyn Pawtucket-olut.

Sarjat eivät ole tekemässä ensimmäistä kertaa yhteistyötä keskenään, sillä niissä on aiemminkin ollut viittauksia toisiinsa. Esimerkiksi Peter Griffinin kuva on esiintynyt Simpsoneissa rikollisten kuvien joukossa ja joitakin Simpsonit-sarjan sivuhahmoja on istunut Family Guy-sarjassa oikeudenkäynnin valamiehistön joukossa.

Lue myös:

Variety: 'The Simpsons' to Appear on 'Family Guy'

Lähteet: Yle Uutiset