Hyppää pääsisältöön

Myytinmurtajilla testissä Breaking Bad -sarjan myytit – katso traileri

Adam Savage ja Jamie Hyneman murtavat tai vahvistavat kuukauden päästä esitettävässä jaksossa suositun Breaking Bad -sarjaan liittyviä myyttejä. Parhaillaan käynnissä olevassa Comic-Con-tapahtumassa tarjoiltiin esimakua jaksosta.

Myytinmurtajat // Kuva: DIscovery Channel

Discovery Chanelin suosikkisarja Myytinmurtajat ratkoo viikoittain tieteen keinoin kuuluisia myyttejä, kaupunkitarinoita ja yleisiä uskomuksia. Elokuun 11. päivänä esitettävässä jaksossa ratkotaan suosittuun Breaking Bad -draamasarjan esittämiä tapahtumia, kertoo Inside TV.

Metamfetamiinia valmistavasta kemian opettajasta kertovassa sarjassa muun muassa hävitetään ruumis kylpyammeessa fluorivetyhapon avulla ja käytetään räjähdyselohopeakiteitä käsikranaattina. Myytinmurtajat testaavat tuttuun tyyliinsä näyttävällä tavalla tieteen keinoin, ovatko ruumiinhävittäminen ja elohopearäjähdys todella mahdollisia toteuttaa.

Jaksosta tarjoiltiin maistiaisia parhaillaan San Diegossa järjestettävissä Comic-Con-viihdefestareilla. Katso räjähtävä traileri!

Lähteet: insidetv.ew.com