Hyppää pääsisältöön

Menehtyneen Glee-tähden tyttöystävä jatkaa sarjassa

Glee-sarjan luojan Ryan Murphyn mukaan äskettäin menehtyneen Cory Monteithin tyttöystävä Lea Michele aikoo jatkaa sarjassa näyttelemistä.

Lea Michele oikealla, Cory Monteith toinen oikealta // Kuva: https://www.facebook.com/Glee

Finn Hudsonia Glee-sarjassa näytellyt 31-vuotias Corey Monteith löydettiin Yksi Gleen päätähdistä on kuolluthotellihuoneestaan Kanadassa. Monteithin Glee-tähden kuolinsyy selvillä. Sarjan päätähden poismeno sai sarjan luojan Ryan Murphyn pohtimaan sarjan tulevaisuutta.

- Kun jotain näin surullista ja järkyttävää tapahtuu, mitä sitä pitäisi tehdä? Lopetammeko koko show'n? Aloitammeko kuvaukset? Lopulta päätimme, että parasta kaikille on palata töihin ja olla niiden ihmisten parissa, jotka tunsivat hänet ja rakastivat häntä. Siten voimme surra yhdessä, Murphy kertoo Hollywood Reporterin haastattelussa.

Monteithillä ja Rachel Berryä näyttelevällä Lea Michelellä oli rakkaussuhde sekä TV-sarjassa että kuvausten ulkopuolella. Murphy kertoi Michelelle, että on aivan ok, mikäli tämä haluaa lopettaa sarjassa.

- Hän urhoollisesti kertoi, ettei lopettaminen ole vaihtoehto, Murphy kertoo.

Sarjan tuotantoyhtiö Fox ilmoitti perjantaina lykkäävänsä sarjan viidennen tuotantokauden ensi-iltaa viikolla syyskuun lopulle. Tuotantokauden kuvaukset taas alkavat heinäkuun sijasta elokuussa. Vielä ei tiedetä, miten Monteithin poismeno käsikirjoitetaan sarjaan.

- Se on ainakin varmaa, ettemme ota toista näyttelijää Finn Hudsonin rooliin. Tuotantokauden kolmas jakso tulee varmaan olemaan kunnianosoitusjakso tälle hahmolle, mutta teemme sen pirteällä tavalla. Emme halua, että näyttelijät joutuvat käymään uudelleen läpi saman järkytyksen.

Lähteet: The Hollywood Reporter